2 Topp Slots med Stora Utbetalningar

När det kommer till slot-maskiner går du antigen hem tomhänt eller så åker du hem i en limousine. Men om du spelar online är du redan hemma, så du vinner antingen stort eller blir bara pank.

Det är därför de flesta personer som spelar slot-maskiner fastnar i en loop och satsar non-stop och slutar med tom plånbok. Du är medveten om att jackpots är det enda sättet att vinna på slot-maskiner, inter sant?

Du kan snurra blandade kombinationer av symboler som kommer låta dig vinna en hyfsat stor summa pengar. Vad sägs om vi informerar om att det finns slot-maskiner på marknaden som gör små vinster som en jackpot grand slam.

Ja, det finns verkligen. Så, för att vinna tillbaka alla pengar du förlorat finns här ett antal slot-maskiner du kan spela just nu. Dock bör du komma ihåg att det inte finns några garantier här, ok? Det är fortfarande upp till gudarna av slots och din slot-maskin.

Ziggy Gambling

Ziggy, give me the biggie. Ziggy Gambling har inte många funktioner, till skillnad från andra slot-maskiner. Men, när det kommer till stora utbetalningar får det här spelet verkligen uppmärksamt i recensionerna.

Med Ziggy Gambling kan du antingen satsa eller satsa max. Max-satsning är en satsning med alla dina pengar, men du behöver inte göra det. Max-satsning för det här spelet är en oförutsedd plan när du vill avsluta.

Att satsa med minimala summor kommer belöna dig med hyfsat mycket pengar vilket är anledningen till att folk är bekväma med minimum satsningen. Om gudarna av slots inte är på din sida och du har förlorat dina pengar kan du trycka på max-satsning och överlämna allt till turen.

2 Topp Slots med Stora Utbetalningar ziggy gambling - 2 Topp Slots med Stora Utbetalningar

Men, om gudarna av slots har varit snälla mot dig kommer du få tillbaka alla pengar och vinsterna kommer till och med multipliceras tre gånger. Vad säger du om det? Ziggy, give me the biggie.

Double Bubble Slots

Det finns 5 hjul och 20 betallinjer i det här spelet. En strategi med det här spelet är att spela och satsa på alla betallinjer. Detta kommer öka dina chanser för den progressiva jackpoten eller kontinuerliga blandade vinster.

Om du får bubbel symboler på rad 1, 3 och 5 kommer du aktivera bonus spelet.

Bonus-spelet kräver att du smäller ballonger och hoppas på multipliceraren i dem. Om du får den kan du räkna med stora utbetalningar. Det finns även ett annat sätt att vinna stort, allt du behöver göra är att få alla 5 symboler på en betallinje. Dina vinster kommer multipliceras, vänta på det, 20,000 gånger.

Det är till och med större än en jackpot.

Dessa är bara två slots med större utbetalningar, och kom ihåg att det finns fler. Allt du behöver göra är att undersöka för att hitta dem. Med informationen som du fått här vet du vad du ska leta efter. För att lära dig mer, fortsätt läsa vårt innehåll.

News Reporter