Skriv för oss skriver - Skriv för ossVivälkomnade en ny batch av unga utvecklare till vårt tean, Som en del av vårt junior-program ger college studenter möjligheter för ett betalt internship program, vi öppnar nu dörrarna för skribenter.

Fler och fler ämnen om slot-maskiner belastar oss och vi hinner inte med allt. Då vi behöver din hjälp.

Vad skriver man om?

Viletar efter skribenter som kan skriva rapporter och andra artiklar för vårt magasin. Just nu har vi en serie på gång för titeln ”Slot Highlights” där vi pratar om speciella slot-maskiners titlar i varje utgåva.

Vi letar också för någon som är kapabel för att skriva informativ och insiktsfulla recensioner om slot-maskiner. Om du vill ha ett exempel, kan du kolla in våra senaste slot-recensioner för en av de bästa slott-maskinerna där ute just nu, Ziggy Gambling Slot.

Nyhetsrapporter och artiklar om online-kasinos utveckling och problem finns också i vår arsenal. Vi vill utbilda folk medan vi samtidigt håller dem informerade.

Ansök idag

För att komma med i processen är allt du behöver göra att skicka in en skribent resume och ett par prov på arbete som du har publicerat till vår email adress remy@helloziggy.com. Vi ser fram emot din ansökan och vi återkommer till dig så snart som möjligt.