Topp-val: Veckans online-slot

För den här veckans topp-slots ger vi dig en ganska blandad värld med clowner, maffiamedlemmar och så mycket mer. Innan vi börjar vill vi informera dig om att den här listan är slutförd med användning av Hello Ziggy’s slot-recensioners guide som tittat på egenskaper, design, storyline och belönings-funktioner.

Så med det sagt, låt oss komma igång.

Ziggy Gambling

För det första, detta är inte vår. Ziggy Gambling är utvecklat av 36 Gaming, vilka är välkända utvecklare av slot-maskiner. Dessutom inkluderar vi inte det eftersom det är namngett efter Ziggy.

Ziggy Gambling har redan genererat flertalet positiva recensioner online av nätanvändare. Tro det eller ej, Ziggy Gambling har inte ett stort antal funktioner som man blir uppspelt av. En vanlig kritik från folk är just bristen på funktioner.

Topp val Veckans online slot Ziggy Gambling - Topp-val: Veckans online-slot

Men spelets belönande system kompenserar för det minimala antalet funktioner och bonus-rundor.

Ziggy’s max-insats är vad vi älskar med spelet. Max-insats är givetvis att sätta in allt du har, så det innebär att vinna stort eller gå hem, inte sant? Men det är inte allt, max-insats i Ziggy ger dig mer än chans att vinna.

5 hjul ger spelet flera betal-linjer. Spelet var designat för att ge spelarna stora chanser att vinna med max-insats. Men, en strategi som du kan implementera är att betta med en begränsad simma och när det börjar se ljust ut, så kan du vinna stort eller gå hem.

Dessutom, Ziggy har en clown-symbol och se till att hålla utkik efter den killen. Vi kommer inte berätta vad det är, du kommer behöva ta reda på det själv.

Zuma Slots

En av de bästa land-baserade slot-maskinerna på marknaden är utan tvekan Zuma Slots som är stort i Storbritannien . Det här spelet har 5 hjul och 20 betallinjer. Det erbjuder de flesta funktionerna, inklusive bonus-rundor, free-spins, multiplicerar med mera.

De flesta spelare håller ögonen öppna efter 3 stycken grod-symboler för att starta bonusrundan. Det är det du vill om du vill ha en snabb och stor utbetalning. Dock är dina chanser till detta ganska låga. Du kan även få free-spins och bonus-spins.

Men här har du ett tips på vägen, du behöver inte acceptera eller använda bonusar hela tiden. Ibland ger de här bonusarna valet för snabba penga-priser eller chansen att vinna större.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest fick utmärkta recensioner och betyg från video-spel analytiker och spelare. Så ja det här spelet är ganska fantastiskt. Utvecklat by Net Ent, Gonzo’s Quest har ett tema med utskurna sten-ansikten som symboler för spelet.

Utvecklarna använde sig också av Inca Tempel i Peru för spelets bakgrund. Gonzo är känt för sina progressiva jackpots och multiplicerare. I det här spelet är det så att du mer du satsar, ju mer vinner du.

Kom tillbaka för att se nästa veckans slots bidrag. Vi ses nästa vecka.

News Reporter